Planten & potten

Stekjes


Illustratie van een stekje van de Monstera en een Calathea Roseopicta in vintage potjes

Een van de leukste dingen van het hebben van planten, is ze zien groeien. Wij hebben dan ook een hele kast vol met stekjes en potjes, klaar om voor gezorgd te worden. Mix & match!

 

Vanaf €1,00

Verzorging: makkelijk - moeilijk

Hoogte: tot 20 cm

Planten


Illustratie van een stipbegonia

Ons planten assortiment wisselt iedere week. Van 'normaal' tot exclusief, het is er allemaal.  Ook hebben we altijd een selectie hang-en buitenplanten, voor in de tuin of op balkon.

 

Vanaf €3,95

Verzorging: makkelijk - moeilijk

Hoogte: tot 1,5 meter

Zeldzame planten


Illustratie van een Anthurium Clarinervium in een terracotta pot met schotel

Ook voor zeldzame planten en stekken kan je bij ons terecht! Zoek je iets speciaals, dat op dit moment niet in de winkel staat? Laat het ons weten!

 
Vanaf €15,-
Verzorging: makkelijk - moeilijk

Hoogte: tot 50 cm

 

 


Stekjes potten


Ieder stekje verdient ook een passend potje. En daarom hebben we een hele kast vol. Je hebt zo een stek met pot voor nog geen 10 euro!

 

Diameter: max 11 cm

Tot €5,50

Kast met kleine stekjes en potjes

Potten & hangpotten


Ook van medium sized en grote potten hebben we 2 kasten vol. Het assortiment wisselt wekelijks, zodat er altijd wel iets te vinden is. 

 

Diameter: 12 - 32 cm

Vanaf €4,95

 

Voor planten die aan het plafond of de muur moeten komen, hebben we hangpotten in verschillende maten, soorten en kleuren. Ook hebben we verschillende macrame hangers, waar alle maten potten wel in kunnen.

 

Diameter hangpotten: 9 - 16 cm

Vanaf €6,95


Vintage potten


Wij proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Tweedehands en vintage heeft daarom een belangrijke rol in het aanbod. Zo zijn er in de winkel ook veel tweedehands en vintage potten te vinden. Het leuke van deze potten is vanzelfsprekend dat ze uniek zijn!

 

Diameter: wat op dat moment aanwezig is!

Houten kast met vintage vazen en potten