Op aanvraag

Heb je (veel) planten of stekjes nodig voor een evenement, feestje, bedankje, of kerstpakket? Of wil je je eigen winkel of kantoor groener maken?  Kan allemaal! Hieronder de mogelijkheden.

Evenement


Hoya Kerri (hartjesplant) in kleine potjes

Wil je op je bruiloft je gasten verrassen met een hartjesplant? Wil je je collega's als afscheid een stekje geven? Of juist als werkgever je werknemers bedanken met een plant? Alles is mogelijk.

 

Voor evenementen kan je bij ons tot een week van te voren (liever wat langer ivm meer keuze) bestellen wat je wilt hebben. In de winkel staat alles wat we op dat moment hebben. Mocht je iets willen hebben dat er op dat moment niet is, is dat ook geen probleem, laat het gerust weten. Je kunt hiervoor langskomen in de winkel, of even een berichtje sturen.

Inrichting


Planten waaronder een Dieffenbachia en een Philodendron Silver queen in sierpotten

Planten en/of stekjes voor kantoor, bedrijf, winkel of ander pand, kan je bij ons bestellen. Wij komen ze dan bij je brengen, en kunnen je helpen met het zoeken van de juiste plek voor de juiste plant. Je kunt je wensen aan ons laten weten via een bericht, of even een kijkje komen nemen in de winkel.

Kerstpakket


Een groep producten ter inspiratie voor een kerstpakket

We bieden kerstpakketten aan in alle vormen en maten. Laat ons het budget en je wensen weten via een bericht, en we stellen in overleg een mooi pakket samen!